מרכיבים:
ביצים גודל L
1 תפוח אדמה קלוף ומגורר
1 גזר מגורר
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1 בצל סגול קצוץ
1/4 פטרוזיליה קצוצה
1/4 צרור שמיר קצוץ
1/4 צרור כוסברה קצוצה
מספר עלי נענע קצוצים
לתיבול-
2\1 מלח
קורט פלפל שחור
קורט בהרט (לא חובה)
קורט כורכום
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
אופן ההכנה:
- ראשית נסחט מתפוחי האדמה והגזר המגורדים את הנוזלים.
- בקערה גדולה נטרוף היטב את כל מצרכי החביתה עד לקבלת בלילה אחידה.
- נחמם מחבת גדולה על אש בינונית עם מעט שמן ונטגן את חביתת הירק עם מכסה כ-3 דקות, נהפוך ונטגן כ-3 דקות נוספות ללא מכסה.