מרכיבים:
1 טונה במים
חצי בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס גרגירי חומוס מפחית שימורים
1 ביצה
1 כף שמן זית
חצי כפית מלח
שליש כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- במחבת שמים 2 כפות שמן זית ומוסיפים את הבצל, מטגנים עד להזהבה קלה של הבצל.
- מוציאים מפחית הטונה את המים ומוסיפים את הטונה למחבת. מערבבים בערך 4 דקות את הטונה עם הבצל.
- מוסיפים את החומוס והתבלינים וממשיכים לערבב ביחד עוד כ2 דקות.
- שוברים לתוך המחשבת את הביצה ומערבבים.
- מעבירים את המנה לצלחת ובתאבון!