fbpx

מאפינס בננה שיבולת שועל

מרכיבים:

  • כוס שיבולת שועל (50 גרם) 
  • שתי בננות בינוניות רכות. 
  • ביצה 
  • רבע כוס חלב 3%
  • כפית אבקת אפייה 
  • ממתיק – לפי טעם אישי 
  • אפשרות – חמאת בוטנים/ דבש 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מועכים את שתי הבננות, מוסיפים שיבולת שועל ,ביצה ,חלב, אבקת אפייה, ממתיק ומערבבים עד לתערובת אחידה.
  2. מחממים תנור ל180 מעלות – טורבו. 
  3. משמנים תבניות ייעודיות למאפניס ומעבירים את התערובת לתבניות. 
  4. אופים בערך 15-20 דק'. 
  5. לאחר שהמאפינס מתקררים לטמפרטורת החדר ניתן לזגג מעל חמאת בוטנים או דבש. 

בתאבון!

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS