מרכיבים:
- 2 ביצים שלמות
- 1 יוגורט דנונה פרו 21 גרם חלבון 0% שומן – גביע שלם
- 2 כפות חלב 3%
- 1 כוס קמח לבן (150 גרם)
- 1 כפית אבקת אפיה
- 100 גרם רסק תפוחים טבעי
- ממתיק לבחירתם – כמות בהתאם לטעם האישי.
- 1 כף אבקת קקאו (10 גרם)
- 1 כף נוטלה / ממרח שוקולד (15 גרם)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל- 180 מעלות טורבו
- בקערה מערבבים עד לתערובת אחידה את הביצים, רסק תפוחים, יוגורט וחלב.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והממתיק ומערבבים עד לאיחוד כל המצרכים.
- מוסיפים את אבקת הקקאו וממרח השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים ניירות של מאפינס / תבנית מיוחדת – ממלאים כל אחד (לא עד הסוף הם תופחים).
- מכניסים לתנור שחומם מראש לבערך 20 דקות.
- מצננים ומגישים.
בתיאבון !