fbpx

מאפינס שוקולד

יוצא כ8 מאפינסים.

מרכיבים:

  •  2 ביצים שלמות 
  • 1 יוגורט דנונה פרו 21 גרם חלבון 0% שומן – גביע שלם 
  • 2 כפות חלב  3% 
  • 1 כוס קמח לבן (150 גרם) 
  • 1 כפית אבקת אפיה 
  • 100 גרם רסק תפוחים טבעי
  • ממתיק לבחירתם – כמות בהתאם לטעם האישי. 
  • 1 כף אבקת קקאו  (10 גרם) 
  • 1 כף נוטלה / ממרח שוקולד (15 גרם) 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות טורבו 
  2. בקערה מערבבים עד לתערובת אחידה את הביצים, רסק תפוחים, יוגורט וחלב. 
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והממתיק ומערבבים עד לאיחוד כל המצרכים. 
  4. מוסיפים את אבקת הקקאו וממרח השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 
  5. מניחים ניירות של מאפינס / תבנית מיוחדת – ממלאים כל אחד (לא עד הסוף הם תופחים). 
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש לבערך 20 דקות. 
  7. מצננים ומגישים.

בתיאבון !

 

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS