מרכיבים:
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות או לקוביות קטנות
3 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
120 גרם צ'ילי מתוק
4\3 כף שטוחה פפריקה מתוקה
3\1 כפית כורכום
1 כפית שטוחה כמון
4\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית מלח
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
- מחממים במחבת 3 כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב קל כ3 דקות עד להזהבה קלה.
- מוסיפים למחבת את חזה העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב כ2 דקות עד לקבלת צריבה ראשונית (חזה העוף צריך להפוך ברובו ללבן)
- למחבת מוסיפים צ'ילי מתוק ומערבבים
- מוסיפים למחבת את כל התבלינים, ומערבבים לאיחוד, טועמים ומתקנים טעמים.
- ממשיכים בישול עם מכסה עוד כ7 דקות ומערבבים כל דקה עד שחזה העוף מוכן.