מרכיבים:
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
גרידת לימון מלימון אחד
1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 כפית שמיר טרי קצוץ
1 שן שום כתושה
קורט פלפל שחור
5 יחידות פילה סלמון
אופן ההכנה:
- מחממים תנור מראש ל200 מעלות ומרפדים תבנית רחבה עם נייר אפיה
- מניחים את חתיכות הדג בתבנית.
- שמים בקערה את כל רכיבי התיבול ומערבבים היטב.
- בעזרת מברשת או כף, מורחים את תערובת התבלינים על הדג.
- אופים את הדג כ10 דקות עד להזהבה, ניתן לאפות יותר מ10 דקות לקבלת מרקם פריך יותר. הדג מוכן כאשר הוא מתפרק בקלות במגע של מזלג.