fbpx

מתכון לדג סלמון בעשבי תיבול

סלמון בעשבי תיבול

מרכיבים:

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח

גרידת לימון מלימון אחד

1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה

1 כפית שמיר טרי קצוץ

1 שן שום כתושה

קורט פלפל שחור

5 יחידות פילה סלמון

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור מראש ל200 מעלות ומרפדים תבנית רחבה עם נייר אפיה
  2. מניחים את חתיכות הדג בתבנית.
  3. שמים בקערה את כל רכיבי התיבול ומערבבים היטב.
  4. בעזרת מברשת או כף, מורחים את תערובת התבלינים על הדג.
  5. אופים את הדג כ10 דקות עד להזהבה, ניתן לאפות יותר מ10 דקות לקבלת מרקם פריך יותר. הדג מוכן כאשר הוא מתפרק בקלות במגע של מזלג.

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS