מרכיבים:
- 150 גרם בורגול מבושל
- 1 חב’ חסה
- 2 מלפפונים
- 100 גרם עגבניות שרי חתוכות לחצאים
- 1 בצל סגול חתוך לקוביות
- 100 גרם גבינה בולגרית 5%
- 1 ביצה קשה
- מלח ע”פ הטעם
- פלפל שחור ע”פ הטעם
- 1 לימון סחוט/ מיץ לימון
- 1 כף שמן זית (10 גרם)
אופן ההכנה:
- חותכים את כל הירקות ושמים בקערה.
- מתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן זית ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הבורגול המבושל לקערה.
- מגרדים מעל הסלט את הגבינה הבולגרית (אפשר גם כקוביות (לא חובה לגרד).
- מוסיפים את הביצה הקשה – לבחירתכם.
בתיאבון!