fbpx

עוף עם סילאן ודבש בתנור

1393

מרכיבים:

  • 8 שוקי עוף (800 גרם) 
  • 4 כפות דבש (50 גרם)
  • 4 כפות סילאן (50 גרם) 
  • כף שמן זית (15 גרם)
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

כנה : 

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הרוטב ומערבבים את שוקי העוף עם הרוטב. 
  2. נותנים לשוקי העוף לנוח ברוטב במקרר חצי שעה. 
  3. מחממים תנור ל – 200 מעלות, מניחים את העוף בתבנית, מכסים בנייר אלומיניום ואופים כשעה.
  4. לאחר כ15 דקות הופכים את העוף בתבנית וממשיכים באפייה, אפשר ב5 הדקות האחרונות להוריד את הכיסוי ולתת לעוף להשחים.

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS