מרכיבים:
- 8 שוקי עוף (800 גרם)
- 4 כפות דבש (50 גרם)
- 4 כפות סילאן (50 גרם)
- כף שמן זית (15 גרם)
- 3 שיני שום כתושות
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
כנה :
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הרוטב ומערבבים את שוקי העוף עם הרוטב.
- נותנים לשוקי העוף לנוח ברוטב במקרר חצי שעה.
- מחממים תנור ל – 200 מעלות, מניחים את העוף בתבנית, מכסים בנייר אלומיניום ואופים כשעה.
- לאחר כ15 דקות הופכים את העוף בתבנית וממשיכים באפייה, אפשר ב5 הדקות האחרונות להוריד את הכיסוי ולתת לעוף להשחים.