מרכיבים:
- 500 גרם פרגיות- רצוי מחולקות.
- 1 בצל לבן קצוץ
- 4 שיני שום כתוש
- 10 גרם שמן זית (בערך כף)
- תבלינים : מלח, פלפל, חצי כפית כמון (אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי טעם אישי)
- 4 כפות רוטב סויה / צילי מתוק .
- כוסברה (לא חובה)
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים מעט את הבצל והשום.
- מוסיפים את הפרגיות וצורבים מכל צד בערך כ-5 דקות.
- מתבלים את הפרגיות מוסיפים את הרוטב שבחרתם ומערבבים עד שכל הרוטב נספג בפרגיות.
- מעבירים לצלחת וניתן לפזר מעל כוסברה קצוצה.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן .