fbpx

פשטידת תרד גבינות ובצל

865

מרכיבים:

 

  • 1 שקית של עלי תרד (300 גרם)
  • 1 בצל לבן בינוני קצוץ
  • תרסיס שמן זית/ קנולה 
  • 2 ביצים שלמות 
  • 2.5 כפות קמח תופח – 60 גרם  (אפשר גם רגיל בתוספת כפית אבקת אפייה) 
  • מלח ופלפל לפי הטעם 
  • 1 גביע קוטג' 3%
  • 100 גרם גבינה צהובה 9% – 4 פרוסות

אופן ההכנה:

  1. מרססים על מחבת מעט תרסיס שמן ומטגנים את הבצל והתרד מעט, בערך 5 דקות על אש נמוכה. 
  2. מעבירים לקערה את תערובת הבצל והתרד ומוסיפים אליה את שאר המרכיבים: 2 ביצים, קמח תופח, קוטג', תיבול מלח פלפל ומערבבים טוב. 
  3. מחממים תנור ל180 מעלות, משמנים תבנית ומעבירים את התערובת לתבנית. 
  4. מכניסים לתנור ל30 דקות, ב10 הדקות האחרונות מגרדים את הגבינה הצהובה מלמעלה .

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS