fbpx

קינואה עם חזה עוף ובטטה

מרכיבים:

  • 150 גרם קינואה מבושלת 
  • 200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות
  • 100 גרם בטטה מבושלת חתוכה לקוביות 
  • 2 כפות רוטב סויה 
  • 1 כף צילי מתוק 
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 בצל לבן קצוץ 
  • תרסיס שמן זית 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת על אש בינונית, מוסיפים שמן מתרסיס השמן ומטגנים מעט את הבצל ושיני השום. 
  2. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים מכל צד עד שהחזה עוף מבושל לגמרי 
  3. מוסיפים את קוביות הבטטה לתוך התערובת של החזה עוף, מטגנים מעט, מוסיפים רוטב סויה ורוטב צ’ילי מתוק ומערבבים היטב. 
  4. מניחים את תערובת החזה עוף והבטטה מעל קינואה מבושלת ומגישים.

 

בתיאבון ! 

2023 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS