מרכיבים:
- 150 גרם קינואה מבושלת
- 200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות
- 100 גרם בטטה מבושלת חתוכה לקוביות
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף צילי מתוק
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 בצל לבן קצוץ
- תרסיס שמן זית
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת על אש בינונית, מוסיפים שמן מתרסיס השמן ומטגנים מעט את הבצל ושיני השום.
- מוסיפים את חזה העוף ומטגנים מכל צד עד שהחזה עוף מבושל לגמרי
- מוסיפים את קוביות הבטטה לתוך התערובת של החזה עוף, מטגנים מעט, מוסיפים רוטב סויה ורוטב צ’ילי מתוק ומערבבים היטב.
- מניחים את תערובת החזה עוף והבטטה מעל קינואה מבושלת ומגישים.
בתיאבון !