fbpx

קציצות חזה עוף

מרכיבים:

  • חצי קילו חזה עוף טחון 
  • 2 ביצים 
  • 3 כפות שיבולת שועל  (50 גרם)
  • 2 קישואים בינונים מגורדים 
  • 1 בצל לבן בינוני קצוץ דק/
  • מלח , פלפל 
  • ניתן להוסיף תבלינים נוספים לפי טעם אישי, לדוגמה- תבלין לעוף. 
  • ספריי שמן 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת ומרססים ספריי שמן, שמים במחבת את הבצל והקישואים המגורדים, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד להשחמה. 
  2. בקערה מאחדים לעיסה את תערובת הבצל והקישואים המטוגנים ביחד עם חצי קילו חזה עוף טחון, 2 ביצים ו-3 כפות שיבולת שועל, במידה ורוצים תבלינים נוספים זה הזמן להוסיף אותם.
  3. יוצרים מהתערובת כדורים ומשטחים קלות.
  4. מטגנים את הקציצות על מחבת עם תרסיס שמן בערך חצי דקה-דקה מכל צד, עד להשחמה, אפשר גם לאפות בתנור על 180 מעלות, ל20-25 דקות. 

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS