fbpx

קציצות עוף על מחבת פסים

מרכיבים:

200 גרם חזה עוף טחון 

1 בצל סגול בינוני קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

30 גרם (2 כפות פירורי לחם)

שליש כוס עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים 

15 גרם שמן זית 

כרבע כפית מכל תבלין- מלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס, כורכום, פפריקה מתוקה ומרק עוף.

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  2. יוצרים מהתערובת כדורים ונותנים לכל אחד מעיכה קלה.
  3. במקביל להכנת הכדורים, מחממים מחבת פסים עם ספריי שמן.
  4. כשהמחבת חמה, שמים את הקציצות וצורבים כל צד כ-5-10 דקות על להבה נמוכה. 

בתיאבון !

2020 © כל הזכויות שמורות ל-FITNASS