מרכיבים:
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים גודל M
כפית שמן זית
חצי כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 1X1 ס”מ
- שמים בסיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים.
- מסננים את תפוחי האדמה ושוטפים במים קרים.
- שמים במחבת את השמן זית ומטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה קלה.
- שוברים את שתי הביצים למחבת, מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- ממשיכים להכין את החביתה עד לרמה שאוהבים.
והרי לכם מנה של פחמימה וחלבון בריאה וטעימה!
בתאבון!